Hilton Royal Parc Soestduinen

Hilton Royal Parc Soestduinen vliegeraar

Offerte of rondleiding aanvragen

Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de serene bossen, met uitzicht op een negen-hole golfbaan met putting green en driving range, en op slechts 10 tot 20 minuten rijden van Amersfoort en Utrecht. Alle kamers beschikken over kamerhoge ramen en eigen balkons. Organiseer een evenement met Endless Possibilities als buitenactiviteiten en teambuilding! Het hotel heeft een Health Club, biedt fietsverhuur en er zijn wandel- en joggingpaden door de bossen en de duinen

Hilton Royal Parc Soestduinen beschikt over ruime hotelkamersmet balkon, gratis parkeergelegenheid, naastgelegen 9-hole golfbaanen een Health Club met een binnenzwembad, fitnessfaciliteiten,Turks stoombad, Finse sauna en zonnebank. U kunt tijdens uw verblijf in de Health Club een massage, schoonheidsbehandeling, personal training of bootcamp sessie. Het hotel biedt Endless Possibilities voor bedrijven die een vergadering, training of evenement organiseren. Leer je collega’s beter kennen met een kookworkshop of wandeling over de duinen. Daag elkaar uit met de Escape Room of ontdek wie er sportief is met een golf workshop, body balance of boxing clinic.

Restaurant Royal Parc serveert internationale en seizoensgebonden gerechten, te midden van de moderne kunstwerken en een panoramische uitzicht op de golfbaan. ’s Ochtends kunt u daar genieten van een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet. De klassieke Orange Bar heeft een bibliotheek en serveert een scala aan Gin & Tonic’s en snacks.

In de omgeving van het hotel vindt u vele bossen en de Soesterduinen, ideaal voor het maken van een wandeling om Soest en Soestduinen te ontdekken! Het hotel ligt op slechts 15 minuten vanAmersfoort en 16 km van het centrum van Utrecht. Bezoek tijdens uw verblijf Dierenpark Amersfoort en Paleis Soestdijk of huur fietsenvoor een prachtige tocht langs de Soester duinen. Bij het hotelkunt u fietsen huren.