Hart van Holland

Theaterzaal Hart van Holland Restaurant Hart van holland

Hart van Holland is dé vernieuwde eventlocatie voor iedere bijeenkomst. Van vergaderingen tot beurzen en van feesten tot spectaculaire productpresentaties. Hart van Holland is meer dan een locatie. Dit indrukwekkende complex, onder de rook van Amersfoort, heeft onlangs een volledige renovatie ondergaan en biedt werkelijk alles om uw evenement compleet te maken.

Hart van Holland beschikt over 8 ruimtes, die stuk voor stuk beschikken over een eigen uitstraling en invulling. De zalen variëren in grootte van 20m2 – 6.000m2 en zijn geschikt voor 5 tot ruim 3.250 personen. In alle ruimtes van onze evenement locatie staat multifunctionaliteit voorop; wij kennen geen vaste opstelling en voorzieningen. De grootste ruimte binnen ons complex is een industriële beursvloer van ruim 6.000 m2, voorzien van alle noodzakelijke (technische) faciliteiten, een representatieve eigen entree én bijna 700 gratis parkeerplaatsen. Alle ruimtes zijn volledig naar eigen wens in te richten. De basisvoorwaarden voor ieder evenement worden bij Hart van Holland altijd op maat geleverd.

Elke dag proberen we onszelf, onze opdrachtgevers en haar gasten te prikkelen, inspireren en te verleiden om tot andere, vernieuwende en/of verrassende gedachten, ideeën en ervaringen te komen. Al jarenlang zijn wij succesvol bezig onze evenementen kennis en kunde te vernieuwen, verspreiden en (uit) te delen. En dat blijven wij doen, dat vinden we leuk!