Eemlandhoeve

De Eemlandhoeve is een ‘groene’ oase van rust, midden op het platteland, maar toch vlakbij de stad. Boerderij in de breedste zin van het woord: een plek om te vergaderen, te netwerken, maar ook om verrast en geïnspireerd te worden en te genieten van het boeren- en buitenleven!

Door het jaar heen vinden vele bezoekers hun weg naar de hoeve. Of het nu voor onze zorgboerderij Bzzzonder Eemlandhoeve, de boerderijwinkel of onze vergaderfaciliteiten is, de rust en ruimte van de tuinen rondom het erf zorgen voor een bijzondere aantrekkingskracht.

Komt u bij ons vergaderen, netwerken of trainen? Geniet dan tijdens een lunch of diner van (h)eerlijk, gezond biologisch voedsel van eigen erf. Proef bijvoorbeeld het eerlijke vlees van onze eigen Blonde ‘d Aquitaine koeien, die verzorgd worden door boer Henk.

Of laat u tijdens uw dag inspireren door het verhaal van filosoof en boer Jan Huijgen. Tijdens een rondleiding over het erf, of tijdens een excursie naar de buurman-boerderij, vertelt hij over zijn visie en missie en wat die te maken hebben met uw bedrijf of organisatie.

De Eemlandhoeve heeft inmiddels ruime ervaring opgebouwd als vergaderlocatie. In onze lichte vergaderzalen kunt u terecht met groepen tot maximaal 150 personen, met een combinatie van zalen kunnen wij zelfs groepen ontvangen tot ongeveer 300 personen.Vanuit onze zalen kijkt u uit op het Eemland rond de hoeve; zodat u tijdens het vergaderen toch het gevoel behoudt ‘buiten’ te zijn. Gebruik van internet op ons terrein en het parkeren is gratis.

Voel u welkom op de Eemlandhoeve en verlaat ons erf met nieuwe energie!