Ambiance Houtrust

Ambiance Houtrust Dinertafel Ambiance Houtrust

Dé locatie voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Midden in het land, goed bereikbaar, 250 gratis parkeerplaatsen en NS station Amersfoort Vathorst op 300 meter loopafstand. Hoe mooi wilt u het hebben? Bij Houtrust gaan genot en gemak voor de particuliere én zakelijke gast hand in hand. Speciale wensen? Het team van Houtrust verzorgt alles op maat: van zaal tot buffet en van congres tot bruiloft.

Houtrust is maar liefst 6 zaalruimtes rijk, waaronder restaurant De Mangerie. Dat maakt de mogelijkheden legio. Of er nu 9 of 900 gasten ontvangen moeten worden, in Houtrust kan het. De liefde bezegelen met een sprankelende bruiloft? Houtrust is Huis der Gemeente. De mooiste dag van uw leven beleeft u onder één dak. Inderdaad, dat van Houtrust.

Gelegen in Hooglanderveen (Amersfoort) ervaart u bij Houtrust nog de dorpse benadering. Persoonlijk, gemoedelijk en gezellig. Geen poeha, maar rust en vriendelijkheid. Het is elke dag weer ons doel: de ultieme vorm van gastvrijheid bieden. Komt u eens langs om dat te ervaren?