Leerhotel het Klooster krijgt de status 3 sterren superieur

Blog geschreven door Leerhotel Het Klooster

Leerhotel Het Klooster - 3 sterren superieur

Leerhotel Het Klooster heeft sinds juli 2018 officieel de status 3 sterren superieur! En daar zijn ze trots op. Een team van vakmensen biedt studenten de mogelijkheid om in het hotel, in de praktijk te leren en ontwikkelen. Dit gebeurt binnen alle afdelingen van het hotel, restaurant en in de prachtige zalen. Nathalie Saraber: “De toekenning van de classificatie 3 sterren superieur is de kroon op ons werk en een extra stimulans voor onze studenten.”

Hotelsterren is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en is lid van Hotelstars Union. Om in aanmerking te komen voor een sterrenclassificatie is het Leerhotel bezocht door een adviseur van Hotelsterren. Leerhotel Het Klooster voldoet aan meer dan de 40 gestelde eisen waardoor de status 3 sterren superieur is behaald. Zo is er een bagageservice op verzoek beschikbaar, is er een telefoon op de kamers én het hotel beschikt over een uitgebreid ontbijtbuffet met uitstekende bediening door onze studenten.

Leerhotel Het Klooster is één van de meest bijzondere hotels van Amersfoort. Het ligt net buiten het karakteristieke centrum van Amersfoort en is mede door haar unieke karakter uitermate geschrikt om zowel zakelijk als privé te verblijven. In het voormalig Kruisherenklooster, waar eens de paters van de Orde van het Heilig Kruis aan jongens uit het Gooi onderwijs gaven, lopen nu nog steeds studenten rond, van de hotelschool van MBO Amersfoort.

Al het horeca-talent van de Hotelschool Amersfoort zal ervoor zorgen dat je zakelijke evenement of partij perfect verloopt. Het Leerhotel biedt meerdere zalen in verschillende soorten en maten, zodat er altijd wel een zaal is die aansluit bij jouw wensen. Tijdens je vergadering of bijeenkomst kun je bijvoorbeeld genieten van het zogenaamde Kloosterarrangement, waarbij je kunt genieten van diverse koffie- en theespecialiteiten en een uitgebreid assortiment lekkernijen.

Bekijk hier waarom Leerhotel het Klooster de perfecte locatie voor je bijeenkomst is: