XL Adventure and Events – Picoplan – Katan

‘Enjoy the experience’ is niet voor niets onze slogan want of u nu wilt recreëren (MTB, kano, step..), buitensporten (hoogteparcours, zeskamp, BMX..) of er op uit wilt trekken op een leuke manier met uw bedrijf of als particulier, wij staan garant voor een fantastische dag. Of het nu gaat om teambuilding, buitensport, bedrijfsuitje, vrijgezellendag of een kinderfeestje, wij nemen u de organisatie graag uit handen.

Niet alleen organiseren wij outdoor activiteiten maar kunnen wij u ook bijstaan bij de organisatie van uw evenement, bedrijfsopening, jubileumfeest, bedrijfssportdag, catering oplocatie en congres. XL Adventure biedt een grote variëteit aan activiteiten. Is het een zonnige dag en wilt u romantisch kanovaren met picknickmand door de Amersfoortse grachten, dat kan! Wijverzorgen het voor u. Wilt u met een groep varen ergens op locatie,ook dat kan! Onze activiteiten lenen zich niet alleen voor grote groepen, maar ook een step of MTB huren behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u liever spanning op grote hoogte, kom dan eens een bezoekje brengen aan ons outdoorpark Out in Action inAmersfoort. Wij verzekeren u een Xperience om nooit te vergeten!

Heeft u geen zin in een buitenactiviteit of zoekt u een meer creatieve of hilarische invulling? Ook dat kunnen wij u bieden via Picoplan.

Picoplan
Picoplan organiseert veel spelen voor kinderen en volwassenen en uitjes in historische binnensteden, waarbij we zeker niet voorbijgaan aan de pracht van deze steden. Ook hebben we voor elke portefeuille een uitje. PicoPlan levert maatwerk en is u graag van dienst bij kleine en grote activiteiten! Sinds kort beschikt PicoPlan ook over een echte Escaperoom voor kids!

Zoekt u meer avontuur en back to the roots, dan bent u bij Katan aan het juiste adres.

Katan Outdoor
Katan Outdoor staat voor programma’s gericht op de natuur, in de natuur. De programma’s zijn educatief, creatief, primitief, back to basic en maatschappelijk verantwoord. Voor zowel particulieren, bedrijven, scholen en kleine avonturiers hebben we diverse activiteiten. Wandelen met een boswachter, kanovaren, bushcraft of raften in de Ardennen, er is heel veel mogelijk!

XL Adventure and Events
XL Adventure and Events heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van activiteiten op elke gewenste locatie in Nederland, maar ook in België of Duitsland. Kiest u voor XLAdventure and Events, Picoplan of Katan, dan kiest u voor een onvergetelijk dagje uit! Bij al onze programma’s staat veiligheid bovenaan. Enjoy your Xperience!