Van der Schoot partyverhuur

Perfectie is onze uitdaging! Wij helpen dan ook graag om uw evenement onvergetelijk te maken! Ons team gaat professioneel te werk, met oog voor details. Het assortiment hoogwaardige producten wordt met zorg voor u geselecteerd en onderhouden. Voor elk event of welke andere gelegenheid ook adviseren wij u graag. Indien gewenst verzorgen wij maatwerk op niveau, toegespitst op uw wensen en budget.

Van der Schoot is uw creatieve partner voor de totaalinrichting en styling van uw evenement!

Van congressen, relatiemeetings, productpresentaties, totbruiloften en privé feesten. Wij weten uw wensen te vertalen naar de juiste sfeerbeleving met de nodige techniek. Door onze diverse productlijnen kunnen wij iedere locatie transformeren zodat deze aansluit bij uw visie van het event.

Onze partyplanners gaan actief aan de slag met uw wensen, na een eventueel locatie bezoek vormen wij een volledig beeld van de situatie. Wij maken voor u een overzichtelijke en transparante, vrijblijvende offerte. Bij van der Schoot Partyverhuur kunt u rekenen op ondersteuning van echte verhuurprofessionals. Specialisten die u persoonlijk verder helpen en begrijpen wat u nodig heeft. Wat uw wens ook is, wij zorgen ervoor!

Ook bij de uiteindelijke uitvoering zal uw eventplanner aanwezig zijn en ervoor zorgen dat uw idee wordt uitgevoerd, vanaf het opbouwen van de locatie tot de schoonmaak. Altijd tot in de puntjes verzorgd met oog voor detail.

Catering

Ook wat betreft een professionele catering wil van der Schootgraag uw (culinaire) partner zijn. Wij werken al ruim 13 jaar samen met door ons puur op KWALITEIT geselecteerde cateraars die hun sporen in de culinaire, thematische catering hebben verdiend en persoonlijk garant staan voor een heerlijke catering. Want u wilt toch zeker dat uw gasten op een volgend feest dolgraag weer bij u komen aanschuiven?

U hebt bij ons een ruime keuze in catering: gevarieerde(borrel)hapjes, prachtige salades, een (thematisch) koud- en/of warm buffet en exquise gerechten. Maar ook een high tea, tapas, stamppot of prachtige visschotel is weer eens een andere catering! Alles begeleid door een goed glas Sol de Andes wijn voor een tongstrelende afdronk. Er is een scala aan mogelijkheden dus ook een a-la-carte catering! Onze externe catering brigades bestaan stuk voor stuk uit culinaire fijnproevers. Dus voor een perfectecatering: ook naar van der Schoot!