Evenementen Amersfoort

Bij ons is de klant nog altijd écht koning. Alle activiteiten en arrangementen zijn naar uw eigen wens aan te passen. Of het gaat om een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest de mogelijkheden bij Evenementen Amersfoort zijn eindeloos, aangezien wij alles eigen beheer hebben.

U wordt ontvangen bij restaurant ‘De Vlasakkers’ waar u kunt genieten van heerlijk eten, drinken en de vriendelijkheid van de medewerkers. Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met eigen auto, die bij ons tevens gratis geparkeerd kan worden.

Buiten de goed bereikbare locatie, het goede eten en drinken, kunt u voor uw uitje in Amersfoort kiezen uit: Italiaanse tuktuks, elektrische scooters, trikkers (elektrische steps), diverse puzzeltochten, ik hou van Holland en groepsspellen en verschillende tours.

Het afgelopen jaar heeft “Evenementen Amersfoort” al diverse bedrijfsuitjes en familie-uitjes verzorgd waarbij de grootte van de groepen varieerde van 2 tot 80 personen.

En wat maakt ons nou juist zo anders? Enthousiasme in voor al onze eigen uitjes, want na meer dan 500 keer de stadstocht gereden te hebben door de binnenstad van Amersfoort ontdek je toch steeds weer hoe mooi de stad is! En ja, zelfs bij minder weer bederft dat de pret niet!

Ons doel is van een uitje een beleving te maken en een dag vol met geweldige herinneringen!