Lounge Concordia

Concordia

Op deze unieke locatie, in het centrum van Hoogland, kunt u genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner, een borrel, een gezellig feest, een prachtige trouwdag en een effectieve meeting.
Lees verder »

Dinertafel Ambiance Houtrust

Ambiance Houtrust

Dé locatie voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Bij Houtrust gaan genot en gemak voor de particuliere én zakelijke gast hand in hand.
Lees verder »

Entree Zuiderzoet

Zuiderzoet

„Het Saint-Tropez van midden Nederland!” is een veel gehoorde opmerking van gasten die u al voorgingen in Zuiderzoet. Beleef het ook en kies voor deze eigentijdse en inspirerende locatie.
Lees verder »

Hotel de Tabaksplant buitenaanzicht

Hotel de Tabaksplant

Deze unieke historische locatie heeft naast kamers en appartenemten ook 2 vergaderzalen en bevindt zich in het oude centrum van Amersfoort. Ervaar de ouderwetse gastvrijheid.
Lees verder »

Foyer Midden nederland Hallen

Midden Nederland Hallen

Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland. Geschikt voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten.
Lees verder »

tafels restaurant Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant ligt vlakbij de prachtige stad Amersfoort. Door de unieke ligging midden in het groen is het hotel een ideaal startpunt voor een zakelijk bezoek.
Lees verder »

Buitenkant Hart Van holland 's avonds

Hart van Holland

Hart van Holland is dé vernieuwde eventlocatie voor iedere bijeenkomst. Van vergaderingen tot beurzen en van feesten tot spectaculaire productpresentaties. Hart van Holland is meer dan een locatie.
Lees verder »

Eenhoorn Locatie Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center is dé vergaderlocatie in hartje Amersfoort. Comfortabel en sfeervol ingericht en uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten.
Lees verder »

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Dit luxe viersterrenhotel ligt direct aan de A1. Op de zevende etage bevinden zich acht moderne vergaderzalen welke een prachtig uitzicht over Amersfoort hebben.
Lees verder »

Landgoed ISVW

Landgoed ISVW ligt langs de A-28 aan de rand van Landgoed Den Treek. Rust, schoonheid en sfeer. Wij faciliteren graag uw (meerdaagse) zakelijke bijeenkomsten.
Lees verder »

Van der Valk Leusden-Amersfoort

Vergaderen bij Van der Valk betekent vergaderen in stijl. U kunt kiezen uit royale zalen, arrangementen en apparatuur om uw vergadering tot in de puntjes door ons te laten verzorgen.
Lees verder »

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Deze inspirerende vergaderlocatie ligt verscholen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. Een sfeervolle locatie voor een scala aan bijeenkomsten voor zowel zakelijke als particuliere gasten.
Lees verder »