Hotel de Tabaksplant

Hotel de Tabaksplant

Hotel de Tabaksplant bevindt zich in het hart van Amersfoort, net buiten de pleinen met de markten en de restaurants... Lees verder »

Midden Nederland Hallen

Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland. Geschikt voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen... Lees verder »

Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is gelegen in de nabije omgeving van de prachtige stad Amersfoort. Door de unieke ligging midden in... Lees verder »

Hart van Holland

Hart van Holland is dé vernieuwde eventlocatie voor iedere bijeenkomst. Van vergaderingen tot beurzen en van feesten tot spectaculaire productpresentaties.... Lees verder »
eenhoorn voorkant amersfoort congres

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Op zoek naar een toplocatie voor uw bijeenkomst of themadag in het midden van het land? Waar alles mogelijk is?... Lees verder »

Sint Joriskerk

De monumentale Sint-Joriskerk in het centrum van Amersfoort is een prachtige locatie. En wie iets kleins zoekt, kan terecht in... Lees verder »

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is een luxe viersterrenhotel in Amersfoort, direct gelegen aan de A1. Op de zevende etage... Lees verder »

Landgoed ISVW

Landgoed ISVW ligt langs de A-28 op 6 hectare eigen grond aan de rand van Landgoed Den Treek. Rust, schoonheid... Lees verder »

Eeterij, tapperij de Hessenkar

Eeterij, tapperij de Hessenkar is een populair restaurant voor jong en oud met mooie terrassen en een gezellige bar. De... Lees verder »

Restaurant Bavoort

Of u nou komt vergaderen, lunchen, dineren of lekker komt borrelen, u bent altijd welkom op één van onze terrassen,... Lees verder »

Van der Valk Leusden-Amersfoort

Vergaderen bij Van der Valk Hotel Leusden – Amersfoort betekent vergaderen in stijl. U kunt kiezen uit royale zalen, arrangementen... Lees verder »

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve ligt verscholen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche en is een inspirerende vergaderlocatie nabij Amersfoort.... Lees verder »