TERUG NAAR OVERZICHT

De Observant


Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort

E-mail ons
www.observant.nl

Tel:033 - 4451654

Twitter

Bekijk onze promotie op YouTube


  • Maximale capaciteit: 550
Wat wilt u toevoegen?

Altijd al willen trouwen in een sfeervol klooster met een rijke historie? De Observant is aangewezen als Huis der Gemeente en dus een officiële trouwlocatie. Beleef bij de Observant jullie mooiste dag, samen met jullie vrienden, familie en kennissen!

In een romantische koets, een stoere oldtimer of een oude schoolbus arriveren jullie als prachtig bruidspaar bij de Observant. De gasten zijn al door ons welkom geheten en worden verwend met koffie en thee en ambachtelijke lekkernijen.

De historische trouwzaal met authentieke balken en geurende verse bloemen staat klaar voor jullie grote moment!
Jullie bijzondere verhaal en jullie liefde wordt door de trouwambtenaar vereeuwigd in de huwelijksgelofte.

Na de plechtigheid zorgen wij ervoor dat het aan niets ontbreekt. Uiteraard kunnen jullie tijdens de feestelijke receptie allebei ontspannen met een hapje en een drankje, terwijl jullie genieten van de aanwezigheid en aandacht van de uitgenodigde gasten.

Het heerlijke diner met een ruime keuze aan gerechten vormt dé start voor een bruisende feestavond. Aan alles is gedacht! Feestelijke hapjes en drankjes omlijsten het spetterende feest. En de DJ of band? Zij zorgen ervoor dat jullie gasten swingen tot ruim na middernacht.

De Observant maakt graag een afspraak voor een rondleiding en ze wisselen graag van gedachten voor een voorstel op maat!

Vraag meer informatie aan voor De Observant
Dit veld is verplicht
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort