TERUG NAAR OVERZICHT

DierenPark Amersfoort


Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort

E-mail ons
www.dierenparkamersfoort.nl

Tel:033 - 422 71 00

Twitter
Facebook


  • Maximale capaciteit: 75
  • Restaurant aanwezig
  • Privé parkeerplaats
  • Amersfoort
Wat wilt u toevoegen?

Beleef de mooiste dag van jullie leven in de bijzondere sferen van het DierenPark tussen ruim 1500 dieren. Ook voor een uitgebreid huwelijksdiner en een bruisende feestavond zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Het gehele DierenPark is een officiële trouwlocatie. Wat te denken van de Savanne, het olifantenverblijf Rijk der Reuzen of in de Stad der Oudheid?

Een blijvende herinnering
De ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt de huwelijksplechtigheid te midden van de dieren en de andere genodigden. Samen snijden jullie de bruidstaart aan, waarna je met de fotograaf het DierenPark in gaat voor een blijvende herinnering aan jullie trouwdag.

Het diner en bruiloftsfeest
Na het officiële deel kunnen jullie deze feestelijke dag voortzetten in één van onze thematisch ingerichte feestzalen. Denk hierbij aan een uitgebreid diner, een receptie en een feestavond en rondleiding langs de dieren.

Programma op maat
Dierenpark Amersfoort maakt het feestelijke programma speciaal voor jullie op maat en geeft daarbij graag advies. Jullie trouwdag wordt van begin tot eind door het Dierenpark begeleid. Dit betekent optimaal genieten voor jullie én de gasten.

Vraag meer informatie aan voor DierenPark Amersfoort
Dit veld is verplicht
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort