TERUG NAAR OVERZICHT

Seats2meet station Amersfoort CS


Stationsplein 49
3818LE Amersfoort

E-mail ons
www.seats2meet.com

Tel:033–4220740

Twitter
Facebook


  • Aantal vergaderkamers: 12
  • Maximale capaciteit: 100
  • Afstand tot centrum: 500 m
  • Afstand tot snelweg: 2000 m
  • Wifi
  • Amersfoort
Wat wilt u toevoegen?

‘Centraal gelegen, ideaal om te vergaderen of te flexwerken: dat is Seats2meet.com station Amersfoort!’ De twaalf meetingspaces van Seats2meet station Amersfoort zijn perfect voor een vergadering, workshop of training. Door onze centrale ligging bieden wij een ideale vergaderplek voor groepen waarvan deelnemers uit verschillende hoeken van het land komen. We ontvangen je graag in een meetingspace die aansluit op het doel van je bijeenkomst. Ons gastvrije team geeft je graag meer informatie over onze zalen en het Seats2meet.com concept. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen of binnenlopen voor een rondleiding

Naast onze meetingspaces bieden wij 50 werkplekken voor zzp'ers, bij S2M zp'ers (zelfstandig professionals) genoemd. In deze workspace kunnen ZP'ers of werknomaden werken en ontmoeten en gebruik maken van gratis wifi, koffie, thee en een lunch. In ruil hiervoor worden deze bezoekers gevraagd hun 'sociaal kapitaal' te delen met andere aanwezigen. Zo ontstaat er een waardenetwerk rondom Seats2meet station Amersfoort.

Uniek en eenvoudig boekingssysteem

Je kunt jouw boeking zelf beheren en tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen en annuleren via het boekingssysteem op www.seats2meet.com. Klanten betalen per 'seat' (in plaats van per zaal) , dat scheelt vaak behoorlijk in de kosten. Annuleren of wijzigen van de boeking kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. De prijzen voor het huren van een meetingspace zijn dynamisch (afhankelijk van tijdstip, aantal mensen en actuele drukte). Daarnaast biedt Seats2meet station Amersfoort onder andere een uitgebreid ambachtelijk lunchbuffet, zoete inval, borrel(hapjes) of zelfs een verrassend diner.

Vraag meer informatie aan voor Seats2meet station Amersfoort CS
Dit veld is verplicht
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort