TERUG NAAR OVERZICHT

Meet & Discover!


Stadsring 2
3811 HR Amersfoort

E-mail ons
http://seats2meet.meet-en-discover.nl/

Tel:033-4220740

Twitter
Facebook


  • Maximale capaciteit: 100
  • Afstand tot station: 500 m
  • Afstand tot snelweg: 2000 m
  • Rolstoelvriendelijk
  • Wifi
  • Amersfoort
Wat wilt u toevoegen?

Meet & Discover! is een kleinschalige ontmoetingslocatie in de binnenstad van Amersfoort. Iedereen die op zoek is naar een inspirerende locatie om te werken, vergaderen, brainstormen, trainen of coachen is bij Meet & Discover! (een Seats2meet-locatie) aan het goede adres! De locatie biedt ruimte aan groepen tussen de 2 en 80 personen.

Naast onze meetingspaces bieden wij 50 werkplekken voor zzp'ers, bij S2M zp'ers (zelfstandig professionals) genoemd. In deze workspace kunnen ZP'ers of werknomaden werken en ontmoeten en gebruik maken van gratis wifi, koffie, thee en een lunch. In ruil hiervoor worden deze bezoekers gevraagd hun 'sociaal kapitaal' te delen met andere aanwezigen. Zo ontstaat er een waardenetwerk rondom Meet & Discover.

Uniek en eenvoudig boekingssysteem

Je kunt jouw boeking zelf beheren en tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen en annuleren via het boekingssysteem op www.seats2meet.com. Klanten betalen per 'seat' (in plaats van per zaal) , dat scheelt vaak behoorlijk in de kosten. Annuleren of wijzigen van de boeking kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. De prijzen voor het huren van een meetingspace zijn dynamisch (afhankelijk van tijdstip, aantal mensen en actuele drukte). Daarnaast biedt Meet & Discover onder andere een uitgebreid ambachtelijk lunchbuffet, zoete inval, borrel(hapjes) of zelfs een verrassend diner.

Vraag meer informatie aan voor Meet & Discover!
Dit veld is verplicht
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort