TERUG NAAR OVERZICHT

AV Brothers


Oude Fabriekstraat 8
3812 NR

E-mail ons
www.avbrothers.com

Tel:033-7520075

Twitter
Facebook


Wat wilt u toevoegen?

AV Brothers is specialist in audiovisuele ondersteuning van business events. De drijvende krachten achter AV Brothers hebben een unieke mix van ervaring in business events en de zakelijke dienstverlening. Onze mensen voldoen niet aan het standaard profiel voor onze branche. Wij selecteren op communicatieve skills, houding en inzicht. Wij hebben een doorlopend opleidingsprogramma om onze mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Zo vindt u bij ons het type partner waar u prettig mee schakelt.

AV Brothers is een full service AV bedrijf dat volledig is gespecialiseerd in zakelijke evenement. De drijvende krachten achter AV Brothers hebben een unieke mix van ervaring in business events en de zakelijke dienstverlening.

Drijvende kracht
Met onze jarenlange ervaring en contacten in de event branche én in het bedrijfsleven brengen wij 2 werelden op een unieke wijze bij elkaar. AV Brothers levert haar diensten aan bedrijven en overheidsorganisaties, evenement locaties en college AV bedrijven. Wij verzorgen de technische productie van A tot Z.

DIF Media
Onze broertje is DIF Media. Een full service facilitator van zakelijke events. Waar AV Brothers de technische invulling verzorgt, pakt DIF Media de content creatie en voorbereiding op. En omdat alles onder 1 dak is georganiseerd heeft u met één contactpersoon het beste van beide werelden!

Vraag meer informatie aan voor AV Brothers
Dit veld is verplicht
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort