DierenPark Amersfoort

“Je lijkt wel een baviaan!” Vraagje: wat is het grootste hotel van Amersfoort? Antwoord: het DierenPark! Dagelijks (of nachtelijks) slapen hier duizenden dieren. Tussen al die dieren onderling wordt er heel wat overlegd, vergaderd en ‘genetwerkt’. Ieder dier doet dit weer op zijn eigen manier en speelt zijn eigen rol in de groep. Bij groepen mensen gaat het er vaak net zo aan toe. Lijk jij op een aanwezige chimpansee of toch meer op een functiegerichte giraffe?

Anders dan anders

Wanneer je denkt aan een zakelijke bijeenkomst, komt de gedachte aan een dierenpark misschien niet meteen bij je op. Toch is dit in DierenPark Amersfoort dagelijkse kost. Vergaderen in een bijzondere setting kan zorgen voor inspiratie en motivatie. Zo is het uniek de begroting te bespreken en afwisselend te ontspannen tussen de dieren.

Metamorfose

Het DierenPark heeft vele mogelijkheden voor het ontvangen van gasten en het neerzetten van de juiste ambiance. Naast vergaderen, worden de zalen ook gebruikt voor presentaties. Het lanceren van een nieuw product of merk wordt een bijzondere gebeurtenis tussen de dieren. De vergaderzalen van locatie De Olifant hebben recent een totale metamorfose ondergaan, waardoor ze weer helemaal voldoen aan de wensen van deze tijd.

Ligging

Gasten kunnen genieten van een uitgebreide lunch of een feestelijke borrel. Naast zakelijke bijeenkomsten is het park een veel bezochte plaats voor schoolreisjes en familiedagen. Dankzij de centrale ligging in het land is het park prima te bereiken voor zowel gasten die met de auto komen als gasten die gebruik maken van het openbaar vervoer.

Bekijk hier onze promotie video.