Hulp bij uw evenement

Wilt u een evenement organiseren in regio Amersfoort en heeft u hier hulp en/of inspiratie nodig op het gebied van organisatie, invulling of audiovisueel?

Er zijn legio mogelijkheden voor organisatie van uw evenement. Hieronder vindt u de aan Locatie Amersfoort gelieerde partners die u wellicht kunnen helpen!

Activiteiten

 • Of u nu wilt recreëren, buitensporten of er op uit wilt trekken op een leuke  manier met uw bedrijf XL Adventure and Events is uw partner op het gebied van teambuilding, buitensport en/of bedrijfsuitjes.
 • Treeker Treks is een bedrijf gespecialiseerd in ligfiets- en fietstochten met buitenactiviteiten, waaronder klootschieten. In de bos- en heiderijke omgeving nabij Leusden en Woudenberg ligt landgoed Den Treek-Henschoten.
 • Een puzzeltocht in Amersfoort? Dat kan bij Evenementen Amersfoort op de E-scooter of met de Tuktuk! U kunt uw eigen evenement volledig samenstellen.

Organisatie

 • JvN Congres Management is een professionele congresorganisator (PCO). Het bureau koppelt rijke ervaring aan een creatieve, resultaatgerichte aanpak. Met een open, eerlijk en kritisch vizier begeleidt en adviseert JvN opdrachtgevers.
 • iaMeventz is een evenementenbureau dat goed kan adviseren en ondersteunen bij B2B-evenementen. Daarnaast initieert Mariska ook eigen festivals: Améézing X-MAS, de kerst-sing-along in Amersfoort; "Wat, is dat patat?", het weet-wat-je-eetfestival voor kinderen in Amersfoort en STRTFSTVl showcase, de promotiebeurs voor straatartiesten, muzikanten,  circusacts en theatrale acts.
 • NEKZT is een full-service organisatiebureau voor het organiseren van spraakmakende, stijlvolle of feestelijke zakelijke evenementen, congressen en bijeenkomsten in de regio Utrecht/Amersfoort. Met een gezonde dosis enthousiasme, passie en creativiteit biedt NEKZT altijd meer dan u verwacht.
 • Party Planners organiseert gezellige all-inclusive themafeesten voor gezelschappen vanaf 4 pers.
 • Van der Schoot Partyverhuur is uw creatieve partner voor de totaalinrichting en styling van uw evenement! Van congressen, relatiemeetings, productpresentaties, tot bruiloften en privé feesten. Ze weten uw wensen te vertalen naar de juiste sfeerbeleving met de nodige techniek. Door de diverse productlijnen kunnen zij iedere locatie transformeren zodat deze aansluit bij uw visie van het event.

Audiovisueel

 • AV Brothers is een full service AV bedrijf dat volledig is gespecialiseerd in zakelijke evenement. De drijvende krachten achter AV Brothers hebben een unieke mix van ervaring in business events en de zakelijke dienstverlening.
 • Showdesign creëert gegarandeerd een bijzonder moment waar nog lang over nagepraat zal worden. Ze zoeken altijd de grenzen op in creativiteit en techniek met verrassende concepten, hoogwaardige producties en onzichtbare regie. Van a tot z geregeld en tot in de puntjes verzorgd voor u én uw gasten.

Catering

 • Op elk evenement en bij elke catering, maken details het verschil. De kwaliteit van de ingrediënten, de creativiteit en skills van de keukenbrigade, de gastvrije bediening, maar ook het entertainment, de inrichting en uitstraling van de locatie; Daily Déli catering & events regelt het allemaal.

Vervoer

 • Besseling vervoert uw gasten, bezoekers en collega's gastvrij, duurzaam, betaalbaar, veilig en betrouwbaar per luxe touringcar, bus of taxi. Voor al uw vervoerswensen vanaf 1 persoon tot duizenden personen bieden zij een maatwerk vervoersoplossing tegen een scherp tarief.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om dergelijke incentives voor uw evenement te gebruiken, neem contact met ons op via 033 - 469 87 50 of per e-mail locatie@amersfoort.nl.

Vind uw locatie
Zoeken op tekst
Capaciteit
Plaats
Opties
Gelegen
Toegankelijkheid
Parkeren
WiFi
Afstand tot centrum Amersfoort
Afstand tot CS Amersfoort
Afstand tot snelweg
Meer opties
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort