Bedankt congresbegroting

De Prodentfabriek

Evenementenlocatie De Prodentfabriek is dé ideale locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres, workshop of presentatie. De Prodentfabriek biedt... Lees verder »

Midden Nederland Hallen

Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland. Geschikt voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen... Lees verder »

Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is gelegen in de nabije omgeving van de prachtige stad Amersfoort. Door de unieke ligging midden in... Lees verder »

Hart van Holland

Hart van Holland is dé vernieuwde eventlocatie voor iedere bijeenkomst. Van vergaderingen tot beurzen en van feesten tot spectaculaire productpresentaties.... Lees verder »

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is een luxe viersterrenhotel in Amersfoort, direct gelegen aan de A1. Op de zevende etage... Lees verder »

Eeterij, tapperij de Hessenkar

Eeterij, tapperij de Hessenkar is een populair restaurant voor jong en oud met mooie terrassen en een gezellige bar. De... Lees verder »

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve ligt verscholen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche en is een inspirerende vergaderlocatie nabij Amersfoort.... Lees verder »

De Roskam Hotel – Café – Restaurant – partycentrum

Vanaf de Amersfoortse Berg (de heuveltop bevindt zich op 44 meter boven NAP) kan je naar de Veluwe kijken. Als... Lees verder »

Hilton Royal Parc Soestduinen

Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de serene bossen, met uitzicht op een negen-hole golfbaan met putting green en driving... Lees verder »

De Veerensmederij

De Veerensmederij is een industrieel rijksmonument gelegen in Amersfoort op het terrein De Wagenwerkpaats. De locatie bestaat uit twee zalen... Lees verder »

De Rijtuigenloods

Grootse eventlocaties met karakter zijn zeldzaam. De Rijtuigenloods is zo’n locatie. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy... Lees verder »

Restaurant & Partycentrum De Mof

Bijzonder is onze locatie, landelijk gelegen in Leusden (nabij Amersfoort), verscholen achter een klassieke voorgevel. Restaurant en Partycentrum De Mof... Lees verder »