Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Bekijk alle kloosters in Amersfoort.

Met een mooie locatie maak je vaak een goede eerste indruk bij je evenement. Het vinden van een verrassende locatie blijft daarom een uitdaging.

Durf creatief te zijn!
Maar als je creatief durft te zijn, kun je tot verrassende opties en combinaties komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een historische locatie? Maar wel met een moderne, professionele uitstraling. De combinatie van oud en nieuw maakt vast veel indruk bij je gasten.

Kloosters, kerk en paleis in regio Amersfoort
In Regio Amersfoort hebben we verschillende kloosters en zelfs een kerk én paleis waar je een event kunt organiseren.  Om het je makkelijk te maken, hebben we 5 tips voor je op een rijtje gezet:

Tip 1: Leerhotel Het Klooster

Plezier en professionaliteit gaan hand in hand In Leerhotel Het Klooster. Waar vroeger de paters van de Orde van het Heilig Kruis aan jongens uit het Gooi onderwijs verzorgden, lopen nu nog steeds studenten rond. Al het horeca-talent van de Hotelschool Amersfoort zal ervoor zorgen dat je zakelijke evenement of partij perfect verloopt.

home

Tip 2: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Deze unieke duurzame en historische locatie bestaat uit het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel. Doordat authentieke elementen zijn behouden is de 'kloosterlijke sfeer' nog altijd voelbaar. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een creatieve wereldse keuken en een 'mooi verhaal' maakt van je bijeenkomst een bijzondere belevenis.

Kontakt Der Kontinenten Buitenzijde

Tip 3: Mariënhof

Dit eeuwenoude klooster met sprookjesachtige tuinen zorgt voor een oase van rust, karakter en stijl. Wandelend door het monumentale pand proef je nog de sfeer van vervlogen tijden. Deze authentieke sfeer kenmerkt de Mariënhof en maakt haar uniek.

Marienhof voortuin

Tip 4: De Observant

De naam van dit klooster komt van de Observantie, een 15de-eeuwse beweging van strenge hervormingsmaatregelen binnen de Franciscaner kloosters. In De Observant wordt de historische sfeer van het klooster fraai gecombineerd met het moderne van een Grand Café. Het complex bevatte een kapel, een kloosterhof, een kloostergang, drie gebouwen en een moestuin.

2009 003

Tip 5: Paleis Soestdijk

Dit prachtige witte paleis, waarin prins Bernhard en prinses Juliana lange tijd hebben gewoond, is sinds 2011 ook beschikbaar voor zakelijke evenementen. Alles krijgt allure op deze Koninklijke locatie met zalen als de Oranjerie, de Stuczaal, de Witte Eetzaal of de Oude Wijnkelder. Een onvergetelijk zakelijk evenement in Koninklijke sferen!

DSC 0209

Locatie Amersfoort

Op welke locaties in Amersfoort kun je je evenement organiseren? Wie kan van jouw event een onvergetelijke ervaring maken? Bekijk het overzicht van locaties, benader onze eventplanners of bekijk de toeleveranciers.

 

Vind uw locatie
Zoeken op tekst
Capaciteit
Plaats
Opties
Gelegen
Toegankelijkheid
Parkeren
WiFi
Afstand tot centrum Amersfoort
Afstand tot CS Amersfoort
Afstand tot snelweg
Meer opties
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort