Onderzoek: buitenlocaties & industriële locaties zijn populair

Buitenlocaties en industriële locaties winnen aan populariteit onder eventplanners. Dat blijkt uit het Locatieonderzoek onder 821 opdrachtgevers. Het Locatieonderzoek is een jaarlijks onderzoek onder eventmanagers en -planners naar het evenementenbestaan. Wat zijn de trends van 2015 en 2016?

Gemiddeld 23 meetings & evenementen per jaar
Respondenten geven aan dat zij gemiddeld 23 meetings en evenementen per jaar organiseren. Het grootste gedeelte van hen boekt de locatie rechtstreeks (87%). Andere manieren zijn via een boekingsplatform of intermediair (7,1%) of via een evenementenbureau of zzp'er (5,9%). De respondenten oriënteren zich gemiddeld 6 maanden van tevoren op een locatie.

Buitenlocaties & industriële locaties winnen aan populariteit
Eventplanners zijn het meest geinteressseerd in conferentie- en congrescentra (48%), industriële locaties (41%), buitenlocaties (34%) en hotels (33%). Industriële locaties en buitenlocaties winnen enorm aan populariteit ten opzichte van een jaar eerder.

Centraal -ketelhuis _499x 333

5 bijzondere buitenlocaties in regio Amersfoort
In Amersfoort en de regio vind je een aantal mooie buitenlocaties. In een blog lichten we 5 mooie buitenlocaties uit.

Centraal -ketelhuis _499x 333

Top 5 industriële locaties in regio Amersfoort
Op zoek naar een industriële locatie die opvalt? Waarmee je je gasten verrast? Lees dan de blog met daarin de top 5 industriële locaties in Amersfoort en de regio.

Bekijk alle buitenlocaties en industriële locaties in de regio Amersfoort bij het overzicht.

Wat is het Locatieonderzoek 2015 - 2016?
Het Locatieonderzoek is een jaarlijks onderzoek naar het evenementenbestaan. Dit keer vulden 821 multinationals, kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstellingen, leden van het Genootschap voor Eventmanagers en organisatiebureaus de enquête in. De deelnemers aan het onderzoek zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor 19.000 evenementen.

Vind uw locatie
Zoeken op tekst
Capaciteit
Plaats
Opties
Gelegen
Toegankelijkheid
Parkeren
WiFi
Afstand tot centrum Amersfoort
Afstand tot CS Amersfoort
Afstand tot snelweg
Meer opties
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort