5 bijzondere buitenlocaties in regio Amersfoort die je nog niet kende

Buitenlocaties zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een evenement gaat organiseren. Terwijl locaties in de buitenlucht je evenement, huwelijk of bijeenkomst een fris en origineel karakter kunnen geven. Wat dacht je van groen vergaderen, trouwen in de zon of inspiratie opdoen in een landelijke omgeving?

In de regio Amersfoort vind je de mooiste boerderijen, natuurgebieden en zelfs een dierentuin waar gasten kunt ontvangen. En dat hoeft echt niet alleen in de zomer! We lichten 5 buitenlocaties in de regio uit waar je een bijzonder evenement kunt organiseren.

Voorkant Ernst Sillem Hoeve

1. Ernst Sillem Hoeve

De Koninklijke bossen van de Lage Vuursche ken je vast al als locatie voor een gezellig dagje uit in de natuur. Beleef dit gevoel eens met je collega's of zakelijke relaties! Kom even uit de dagelijkse hectiek en doe inspiratie op bij Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder.

Tip: neem even een pauze van je vergadering of meeting en kom in de tuin bij het knisperend haardvuur zitten. Deze 'herfstbreak' is inclusief worstenbroodjes of marshmallows.

Soestdijk

2. Paleis Soestdijk

Wist je dat je sinds kort kunt trouwen in Paleis Soestdijk? Waan je koningin Juliana of prins Bernhard en stap in de wereld van de Oranjes met een geschiedenis van wel 350 jaar.

Het jawoord geef je elkaar in de paleistuin, waarna je jouw gasten in de Stuczaal, Witte eetzaal of Oranjerie kunt ontvangen voor een receptie of feest. Zo geef je je huwelijksdag een Koninklijke glans! 

Breevoort

3. Geitenboerderij Breevoort

Op zoek naar rust, creativiteit en inspiratie? Denk eens aan een heisessie op een mooie boerderij, zoals Breevoort in Hoogland. Je loopt er tussen de weilanden en hebt vanuit de vergaderzalen uitzicht op wel 900 geiten! Kijk naar ze van achter een glazen afscheiding, of loop het balkon op met uitzicht over de stal.

Neem buiten een break met een geitenkaasproeverij aan één van de picknicktafels, of volg samen met je collega's een rondleiding over de boerderij. 

Dierenpark -groot -buiten

4. DierenPark Amersfoort

Dé dierentuin van Amersfoort is een begrip en nog altijd een familiebedrijf. Een dagje dierentuin is leuk met het gezin, maar wist je dat je bij DierenPark Amersfoort ook sfeervolle bijeenkomsten en bruiloften kunt organiseren?

Hoor de tijgers en jakhalzen terwijl je bijpraat met je collega's bij het Paleis van Koning Darius. Of vier je bruiloft terwijl je uitkijkt over de Savanne. Mooi weer is geen must, doordat de locaties overdekt zijn. Daar praten je gasten na afloop gegarandeerd nog eens over na!

Partycentrum De Mof - Trouwen (2)

5. De Mof

De bijzondere naam van dit restaurant en partycentrum stamt al uit 1600. De Mof lag als rust- en kruispunt op de route van de jaarlijkse stroom seizoensarbeiders van Duitsland naar Nederland. En dat rustpunt is het nog steeds!

Je kunt er trouwen op bijzondere buitenlocaties: aan het Henschotermeer, op de hei of in het bos. Maar de locatie (binnen en buiten) is ook geschikt voor vergaderingen en recepties.

Bekijk alle buitenlocaties in regio Amersfoort

In de regio Amersfoort heb je volop keuze in buitenlocaties voor je zakelijke bijeenkomst, feest of trouwerij in het midden van het land. Of je het nu intiem wilt houden, of een plek zoekt voor een groot gezelschap: de buitenlucht geeft je evenement iets bijzonders. Bekijk alle (buiten)locaties in de regio Amersfoort.

 

Vind uw locatie
Zoeken op tekst
Capaciteit
Plaats
Opties
Gelegen
Toegankelijkheid
Parkeren
WiFi
Afstand tot centrum Amersfoort
Afstand tot CS Amersfoort
Afstand tot snelweg
Meer opties
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort