Beleef stad en regio Amersfoort

Een evenement bijgewoond of het jaarlijkse afdelingsoverleg gehad?

Dan is het tijd voor wat ontspanning en om groepsgewijs Amersfoort te beleven. Je kunt gaan varen, (lig)fietsen, wandelen, steppen of zelfs een Tuk Tuk bestellen. Vanaf het water geniet je bijvoorbeeld van al het moois vanuit een gehuurde sloep of kano. Of laat je varen en boek een rondvaart door de prachtige grachten van de stad bij de Waterlijn. Dat kan aan de hand van een thema en ook kun je voor jouw gezelschap een eigen boot afhuren. De Waterlijn vaart verschillende routes, onder meer langs de vele monumenten die de stad rijk is.

Fietsen en varen combineren, dat kan met de fietsboot van de Eemlijn in de periode juni tot en met september. Opstappen doe je bijvoorbeeld nabij de Koppelpoort, die rond 1400 is gebouwd als onderdeel van de tweede stadsmuur. Wandelend langs deze stadsmuren en de monumentale Muurhuizen waan je je in een landschap à la Anton Pieck. Neem je gezelschap bijvoorbeeld mee aan de hand van de stadswandeling die de VVV Amersfoort voor je heeft samengesteld. Je vindt de VVV aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren, midden in het hart van de stad. De VVV is dé centrale vraagbaak wanneer je met grotere groepen of voor een bedrijfsuitje naar de stad komt.

Denk daarbij ook eens aan het boeken van een cityhost! Hou je van overzicht en wil je de stad van grote hoogte bezien, dan is het beklimmen van deze Onze Lieve Vrouwetoren natuurlijk een must. Bij mooi weer kun je Utrecht, Bunschoten- Spakenburg en soms zelfs Amsterdam zien.

Bezoek de website van de VVV voor alle bezienswaardigheden en de Uitagenda.

1 JKF Hof Plein 020

Vind uw locatie
Zoeken op tekst
Capaciteit
Plaats
Opties
Gelegen
Toegankelijkheid
Parkeren
WiFi
Afstand tot centrum Amersfoort
Afstand tot CS Amersfoort
Afstand tot snelweg
Meer opties
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort