Seats2meet station Amersfoort CS

‘Centraal gelegen, ideaal om te vergaderen of te flexwerken: dat is Seats2meet.com station Amersfoort!’ De twaalf meetingspaces van Seats2meet station Amersfoort zijn perfect voor een vergadering, workshop of training. Door onze centrale ligging bieden wij een ideale vergaderplek voor groepen waarvan deelnemers uit verschillende hoeken van het land komen. We ontvangen je graag in een meetingspace die aansluit op het doel van je bijeenkomst. Ons gastvrije team geeft je graag meer informatie over onze zalen en het Seats2meet.com concept. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen of binnenlopen voor een rondleiding

Naast onze meetingspaces bieden wij 50 werkplekken voor zzp’ers,bij S2M zp’ers (zelfstandig professionals) genoemd. In dezeworkspace kunnen ZP’ers of werknomaden werken en ontmoeten engebruik maken van gratis wifi, koffie, thee en een lunch. In ruilhiervoor worden deze bezoekers gevraagd hun ‘sociaal kapitaal’ tedelen met andere aanwezigen. Zo ontstaat er een waardenetwerkrondom Seats2meet station Amersfoort.

Uniek en eenvoudig boekingssysteem

Je kunt jouw boeking zelf beheren en tot 24 uur van tevorenkosteloos wijzigen en annuleren via het boekingssysteem op www.seats2meet.com. Klantenbetalen per ‘seat’ (in plaats van per zaal) , dat scheelt vaakbehoorlijk in de kosten. Annuleren of wijzigen van de boeking kankosteloos tot 24 uur van tevoren. De prijzen voor het huren van eenmeetingspace zijn dynamisch (afhankelijk van tijdstip, aantalmensen en actuele drukte). Daarnaast biedt Seats2meet stationAmersfoort onder andere een uitgebreid ambachtelijk lunchbuffet,zoete inval, borrel(hapjes) of zelfs een verrassend diner.