Meet & Discover!

Meet & Discover! is een kleinschalige ontmoetingslocatie in de binnenstad van Amersfoort. Iedereen die op zoek is naar een inspirerende locatie om te werken, vergaderen, brainstormen, trainen of coachen is bij Meet & Discover! (een Seats2meet-locatie) aan het goede adres! De locatie biedt ruimte aan groepen tussen de 2 en 80 personen.

Naast onze meetingspaces bieden wij 50 werkplekken voor zzp’ers,bij S2M zp’ers (zelfstandig professionals) genoemd. In dezeworkspace kunnen ZP’ers of werknomaden werken en ontmoeten engebruik maken van gratis wifi, koffie, thee en een lunch. In ruilhiervoor worden deze bezoekers gevraagd hun ‘sociaal kapitaal’ tedelen met andere aanwezigen. Zo ontstaat er een waardenetwerkrondom Meet & Discover.

Uniek en eenvoudig boekingssysteem

Je kunt jouw boeking zelf beheren en tot 24 uur van tevorenkosteloos wijzigen en annuleren via het boekingssysteem op www.seats2meet.com. Klantenbetalen per ‘seat’ (in plaats van per zaal) , dat scheelt vaak behoorlijk in de kosten. Annuleren of wijzigen van de boeking kankosteloos tot 24 uur van tevoren. De prijzen voor het huren van eenmeetingspace zijn dynamisch (afhankelijk van tijdstip, aantalmensen en actuele drukte). Daarnaast biedt Meet & Discoveronder andere een uitgebreid ambachtelijk lunchbuffet, zoete inval, borrel(hapjes) of zelfs een verrassend diner.